您的位置: 首页 >  狂刀剑笑 >  正文内容

2017年11月学位英语考试试题及答案【冲刺模拟】_成人英语三级考试

来源:行为矩阵网    时间:2018-06-01




【导语】2017年11月各地学位英语考试陆续开始,无忧考网特别整理了一套2017年11月学位英语考试试题及答案,【冲刺模拟】希望对大家有所帮助。

一、完成对话(1-10)

1.――Let me help you prepare dinner, Mom.

―― __________, but your homework hasn't been done, you'd better finishit first.

A.That's all right

B.You're welcome

C.That's very kind of you

D.I'd love to

答案:C

2.――If you like I can do some shopping for you.

――That's a very kind __________.

A.offer

B.service

C.point

D.suggestion

答案:A

3.――Excuse me, mother, but I want to join my friends for an outing.

――OK.__________!

A.Congratulations

B.Good luck

C.My pleasure

D.Have fun

答案:D

4.――May I use your computer printer.'?

――__________.

A.By all means

B.Never mind

C.You are welcome

D.Don't mention it

答案:A

5.――Tom, it is careless of you tohave left your key in the lock hole of your car.

――__________So I did.I might have my car stolen.

A.Thank you.

B.I'm sorry.

C.My God!

D.It doesn't matter.

答案:C

6.――How about the two of chatting online?

―― __________.It's much cheaper than talkingon the phone.

A.No way

B.Why not?

C.All right

D.No matter

答案:B

7.Whose advice do you think I shouldtake?

――__________.

A.That's it

B.You speak

C.It's up to you

D.You got it

答案:C

8.I can't walk any farther, Jenny.

―― __________ , Tommy.You can do it! ――I'm dead tire

A.No problem

B.No hurry

C.Come on

D.That's OK

答案:C

9.――How did you find your visit to Qingdao, Joanna?

――__________.

A.Oh, wonderful indeed

B.I went there alone

C.First by train and then by ship

D.A guide showed me the way

答案:A

10.Shall we go and have a picnic at the weekend?

――__________ It's said that theremight be snow then.

A.Why not?

B.Great!

C.Good idea!

D.It depends.

答案:D

二、阅读理解(11-30)

Throughout the history of thearts, the nature of creativity has remained constant to artists.No matter what objects theyselect, artists are to bring forth new forces and forms that cause change――to find poetry where no one has ever seen or experienced it before.

Landscape (风景.) is another unchanging elementof art.It can be found from ancient times through the17th-century Dutch painters to the 19th-century romanticists and impres-sionists.In the 1970s Alfred Leslie, one of the new American realists,continued this practice.Leslie sought out the sameplace where Thomas Cole, a romanticist, had pro-duced paintings of the samescene a century and a half before.Unlike Cole whoinsists on a feeling of loneliness and the idea of finding peace in nature,Ledge paints what he actually sees.In his paintings,there is no particular change in motion, and he includes ordinary things likethe highway in the background.He also takes advantageof the latest develop-ments of color photography (摄影术)to help both the eye and the memory when he im-proves his painting back in hisworkroom.

Besides, all art begs theage-old question: What is real? Each generation of artists has shown theirunderstanding of reality in one form or another.The impressionists saw re-ality in briefemotional effects, the realists in everyday subjects and in forest scenes, and theCro-Magnon cave people in their naturalistic drawings of the animals in theancient for-ests.To sum up, understanding reality is anecessary struggle for artists of all periods.

Over thousands of years thefunction of the arts has remained relatively constant.

Past or present, Eastern orWestern, the arts are a basic part of our immediate experi-ence.Many and different are the facesof art, and together they express the basic need and hope of human beings.

11.The underlined word "poetry"most probably means__________.

A.an object for artistic creation

B.a collection of poems

C.an unusual quality

D.a natural scene

答案:C

12.Leslie's paintings areextraordinary because _____威海癫痫病要治疗多久_____.

A.they are close in style to works in ancienttimes

B.they look like works by 19th-century painters

C.they draw attention to common things in life

D.they depend heavily on color photography

答案:C

13.What is the author's opinion ofartistic reality?

A.It will not be found in future works of art.

B.It does not have a long-lasting standard.

C.It is expressed in a fixed artistic form.

D.It is lacking in modern works of art.

答案:B

14.What does the author suggestabout the arts in the last paragraph?

A.They express people's curiosity about the past.

B.They make people interested in everydayexperience.

C.They are considered important for variety inform.

D.They are regarded as a mirror of the humansituation.

答案:D

15.Which of the following is themain topic of the passage?

A.History of the arts.

B.Basic questions of the arts.

C.New developments in the arts.

D.Use of modern technology in the arts.

答案:B

There are two types of peoplein the world.Although they have equal degree of health and wealth and othercomforts of life, one becomes happy and the other becomes unhap-py.This arises from the different ways in which they consider things,persons, events and the resulting effects upon their minds.

People who are to be happy fixtheir attention on the convenience of things: the pleas-ant parts ofconversation, the well prepared dishes, the goodness of the wine and the fine weather.They enjoy all the cheerfulthings.Those who are to be unhappy think and speak onlyof the opposite things.Therefore, they are continuallydissatisfied.By their remarks,they sour the pleasureof society, hurt many people, and make themselves disagreeable everywhere.If this turn of mind was founded in nature, such unhappy personswould be the more to be pitied.The intention ofcriticizing (批评) and being disliked is perhaps taken upby imitation (模仿).It growsinto a habit, unknown to its possessors.The habit maybe strong, but it may be cured when those who have it realize its bad effectson their interests and tastes.I hope this littlewarning may be of service to them, and help them change this habit.

Although in fact it is chieflyan act of the imagination, it has serious results in life since it brings ondeep sorrow and bad luck.Those people offend many others; nobody loves them, and no one treats them with more than the mostcommon politeness and re-spect.This frequently putsthem in bad temper and draws them into arguments.Ifthey aim at getting some advantages in social position or fortune, nobodywishes them success.Nor will anyone start a step orspeak a word to favor their hopes.If they bring onthemselves public objections, no one will defend or excuse them, and many willjoin to criticize their wrongdoings.These peopleshould change this bad habit and be pleased with what is pleas-ing, withoutworrying needlessly about themselves and others.Ifthey do not, it will be good for others to avoid any contact (接触) with them.Otherwise, it can bedisagreeable and sometimes very inconvenient, especially when one becomes mixedup in their quarrels.

16.People who are unhappy __________.

A.always consider things differently from others

B.usually are affected by the results of certainthings

C.usually misunderstand what others think or say

D.always discover the unpleasant side of certainthings

答案:D

17.The phrase "sour thepleasure of society" in Paragraph 2 most nearly means“__________”.

A.have a good taste with social life

B.make others unhappy

C.tend to scold others openly

D.enjoy the pleasure of life

答案:B

18.We can conclude from the passagethat __________.

A.we should pity all such unhappy people

B.such unhappy people are dangerous to sociallife

C.people can get rid of the habit of unhappiness

D.unhappy people can not understand happy persons

答案:C

19.If such unhappy persons insist onkeeping the habit, the author suggests that peo-ple should__________.

A.prevent any communication with them

B.show no respect and politeness to them

C.persuade them to recognize the bad effects

D.quarrel 癫痫医院哪家比较好with them until they realize themistakes

答案:A

20.In this passage, the writermainly __________.

A.describes two types of people

B.laughs at the unhappy people

C.suggests the unhappy people should get rid ofthe habits of unhappiness

D.tells people how to be happy in life

答案:C

Professor Smith recently persuaded 35 people, 23 of them women, tokeep a diary of all their absent-minded actions for a fortnight.When he came to analyze theirembarrassing lapses (差错) in a scientific report, he wassurprised to find that nearly all of them fell into a few groupings.Nor did the lapses appear to be entirely random (随机的).

One of the women, for instance, on leaving her house for work onemorning threw her dog her earrings and tried to {ix a dog biscuit on her ear."The explanation for this is thatthe brain is like a computer," explains the professor."People programme themselves to do certain activities regularly.It was the woman's custom every morning to throw her dog twobiscuits and then put on her earrings.But somehow theaction got reversed in the programme." About onein twenty of the incidents the volunteers reported were these "programmeassembly failures".

Altogether the volunteers logged 433 unintentional actions thatthey found themselves doing―an average of twelve each.There appear to be peak periods in the day when we are at ourzaniest (荒谬可笑的).These are twohours some time between eight a.m.and noon,between four and six p.m.with a smaller peak between eight and ten p.m."Among men the peak seems to be when a changeover in brain‘programmes’ occurs, as for instance between going to and from work." Women on average reported slightly more lapse-12.5comparedwith 10.9 for men probably because they were more reliable reporters.

A startling finding of the research is that the absent-mindedactivity is a hazard of do-ing things in which we are skilled.Normally, you would expect thatskill reduces the num-ber of errors we make.But tryingto avoid silly slips by concentrating more could make things a lot worse, evendangerous.

21.In his study Professor Smith asked the subjects __________.

A.to keep track of people who tended to forget things

B.to report their embarrassing lapses at random

C.to analyze their awkward experiences scientifically

D.to keep a record of what they did unintentionally

答案:D

22.Professor Smith discovered that__________.

A.certain patterns can be identified in the recorded incidents

B.many people are too embarrassed to admit their absent-mindedness

C.men tend to be more absent-minded than women

D.absent-mindedness is an excusable human weakness

答案:A

23."Programme assembly failures"(Para.2) refers to the phenomenon that people__________.

A.often fail to programme their routines beforehand

B.tend to make mistakes when they are in a hurry

C.unconsciously change the sequence of doing things

D.are likely to mess things up if they are too tired

答案:C

24.We learn from the third paragraph that __________.

A.absent-mindedness tends to occur during certain hours of the day

B.women are very careful to perform actions during peak periods

C.women experience more peak periods of absent-mindedness

D.men's absent-mindedness often results in funny situations

答案:A

25.It can be concluded from the passage that __________.

A.people should avoid doing important things during peak periods oflapses

B.hazards can be avoided when people do things they are good at

C.people should be careful when programming their actions

D.lapses cannot always be attributed to lack of concentration

答案:D

In the 1960s, medical researchers Thomas Holmes and Richard Rahedeveloped a checklist of stressful events.They appreciated the tricky point that any majorchange can bestressful.Negative events like"serious illness of a family member" were high on the list,but sowere some positive life-changing events, like marriage.Whenyou take the Holmes-Rahe test you must remember that the score does not reflecthow you deal with stress―itonly shows how much you have to deal with.And we now know that the way you handle these events dramaticallyaffects your 癫痫能痊愈吗chances of staying healthy.

By the early 1970s, hundreds of similar studies had followedHolmes and Rahe's.Andmillions of Americans who worked and lived under stress wereworried over thereports.Somehow, the research gotboiled down to a memorable message.Women's maga-zinesran headlines like "Stress Causes Illness!" If you want to stayphysically and mental-ly healthy, the articles said, avoid stressful events.

But such simplistic advice is impossible to follow.Even i{ stressful events aredanger-ous, many like the death of a loved one are impossible to avoid.Moreover, any warning toavoid all stressful events is a prescription(处方) for staying away from opportunities aswell astrouble.Since any change can be stressful, a person whowanted to be completelyfree of stress would never marry, have a child, take anew job or move.

The notion that all stress makes you sick also ignores a lot ofwhat we know about people.It assumes we're all vulnerable (脆弱的) and passive in the face ofadversity (逆境).But what abouthuman initiative and creativity? Many come through periods of stress with more physicaland mental vigor than they had before.We also know thata long time without change or challenge can lead to boredom, and physical andmental strain.

26.The result of Holmes-Rahe's medical research tells us__________.

A.the way you handle major events may cause stress

B.what should be done to avoid stress

C.what kinds of events would cause stress

D.how to cope with sudden changes in life

答案:C

27.The studies on stress in the early 1970s led to__________.

A.widespread concern over its harmful effects

B.great panic over the mental disorder it could cause

C.an intensive research into stress-related illnesses

D.popular avoidance of stressful jobs

答案:A

28.The score of the Holmes-Rahe test shows__________.

A.how much pressure you are under

B.how positive events can change your life

C.how stressful a major event can be

D.how you can deal with life-changing events

答案:A

29.Why is "such simplistic advice" (Para.3) impossible to follow?

A.No one can stay on the same job for long.

B.No prescription is effective in relieving stress.

C.People have to get married someday.

D.You could be missing opportunities as well.

答案:D

30.According to the passage, people who have experienced ups and downsmay be-come__________.

A.nervous when faced with difficulties

B.physically and mentally strained

C.more capable of coping with adversity

D.indifferent toward what happens to them

答案:C

三、词汇和语法(31-50)

31.As a policeman, Mr.Brown thought that he had a duty to__________ the lost children infinding their homes.

A.assist

B.help

C.provide

D.support

答案:A

32.We hope to go to the beach tomorrow, but we won't go __________ it'sraining.

A.if

B.when

C.though

D.because

答案:A

33.__________there are only 20 minutes left before the train left, I felt uneasy in the taxi to the railway station.

A.That

B.When

C.Which

D.Because

答案:D

34.As is known to all, __________ Yang Liwei has become a space hero is__________ we have expected.

A.that; which

B.what; that

C.what; which

D.that; what

答案:D

35.We were told that we should follow the main road__________ wereached the central

railway station.

A.whenever

B.until

C.while

D.wherever

答案:B

36.I'm willing to lend you a hand __________ busy I'm for the moment.

A.because

B.but that

C.but

D.however

答案:D

37.The traffic lights __________ greenand I pulled away.

A.came

B.grew

C.got

D.went

答案:D

38.As a librarian, she spends mostof her time __________ books on the shelves every day.

A.arranging

B.selling

C.controlling

D.borrowing

答案:A

39. __________ he will leave for Beijing.

A.It will not be long before

<患者在治疗癫痫病的时候,患者还需要注意哪些呢?p>B.It is before long that

C.It is before long

D.It was before long that

答案:B

40.Attention, coffee lovers! We havefor you, the best coffee machine __________invented.

A.ever

B.already

C.even

D.nowadays

答案:A

41.There have been great advances inthe __________ of cancer.

A.process

B.treatment

C.instruction

D.influence

答案:B

42.You can see the stars on a clearnight, but in the daytime they are__________.

A.unavoidable "

B.invisible

C.inaccessible

D.unavailable

答案:B

43.I'd like to live somewhere __________ the sun shines all year long.

A.which

B.that

C.where

D.in which

答案:C

44.Wild pigs are fierce andcourageous fighters and may charge with little or no__________.

A.protection

B.provision

C.provocation

D.prevention

答案:C

45.Niagara Falls is a great tourist__________, drawing millions of visitors every year.

A.attention

B.attraction

C.settlement

D.arrangement

答案:B

46.She took an umbrella with her this morning __________ she should becaught in the rain.

A.so that

B.in order that

C.in case

D.now that

答案:C

47.We have got only five textbooks for the children __________ we needten.So I'm afraid they will have to share.

A.because

B.since

C.when

D.once

答案:C

48.It was nine o'clock __________ I arrived at the airport.

A.that

B.before

C.when

D.since

答案:C

49.It was already past midnight andonly three young men __________ in the tea house.

A.left

B.remained

C.delayed

D.deserted

答案:B

50.Don't worry about it.Sometimes the symptoms can be quite __________.

A.severe

B.light

C.mild

D.weak

答案:C

四、翻译(51)

51.Several days ago, I was suddenly disturbed by a joyous din from outside the window. Looking out of it, I saw scores of boy and girl students in the middle of tidying up the open ground. The girls were in colourful down jackets or woolen sweaters, and the boys were in green army uniforms or dark-coloured jackets. They worked with hoes or shovels. Some were busy fencing off the land with iron-bar railings. Evidently, they were trying to turn the wide open ground in front of our building into a garden bright with lush green grass and blooming flowers.

答案:前几天,窗外一阵阵的喧哗笑声,惊动了我。往外看时,原来是好几十个男女同学,正在整理这片空地呢!女学生穿的羽绒衣,毛衣,红红绿绿的;男学生有的穿绿军装,有的穿深色的衣服。他们拿着种种工具,锄土的锄土,铲土的铲土,安放矮栏的就在场地边上安插下小铁栏杆。看来我们楼前这一大片土地,将会被这群青年人整治成一座绿草成茵、繁花似锦的公园。

五、写作(52)

52.For this part, youare allowed 30 minutes to wite a composition of no less than 120 words on thetopic Why We Work.Your composition should be based on the f ollowing outline given inEnglish.

1.Some people live to work.

2.Other people work to live.

3.Your opinion.

答案:Why We Work

When we live in the world, weall work for some reasons or other. Different people have different attitudestowards work. Some people live to work. They devote themselves to their work. Theaim for which they work is to realize the value of life, to promote the de-velopmentof society and to make more people live a happy life.They make great contribu-tions to society and at the same time they also findpleasure in their work.

On the other hand, other peoplework to live. They regard work as a way of making a living. The purpose for which they work is to kill time or to make enoughmoney to support themselves and their families. Theyoften regard work as what they have to do. So they can'tobtain pleasure and enjoyment from their work. Such people,once they can afford to support themselves and their families, perhaps quittheir work.

In my opinion, we shouldn't goto extremes. Since we are members of society, we should do what we can to betterthe society so that we can live in a more comfortable and more convenientsurrounding. Good life is an assurance of smooth work. Only when we re-alize this can we live happily and work well.

© zw.ircxu.com  行为矩阵网    版权所有  渝ICP备12007688号